Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1125g1260kcal247.5g15.7g22.5g5.6g
Kevytkerma225g270kcal7.2g10.1g22.5g0g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)17g122kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g4165kcal535.2g169.4g146.4g16.6g
Valittu annoskoko2178g2083kcal267.6g84.7g73.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna1089g1041kcal133.8g42.4g36.6g4.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790