Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g125g140kcal27.5g1.7g2.5g0.6g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g463kcal59.4g18.8g16.4g1.8g
Valittu annoskoko242g231kcal29.7g9.4g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna121g116kcal14.9g4.7g4.1g0.5g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790