Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g39kcal2.7g0.7g2.7g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1250g1400kcal275g17.5g25g6.2g
Kevytkerma250g300kcal8g11.3g25g0g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)19g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g4628kcal594.4g188.6g162.4g18.2g
Valittu annoskoko2420g2314kcal297.2g94.3g81.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna1210g1157kcal148.6g47.2g40.6g4.6g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790