Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g2000g2240kcal440g28g40g10g
Kevytkerma400g480kcal12.8g18g40g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)30g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7744g7405kcal951g301.4g260g29.4g
Valittu annoskoko3872g3703kcal475.5g150.7g130g14.7g
Annoskoko puolitettuna1936g1851kcal237.8g75.4g65g7.4g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790