Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g250g280kcal55g3.5g5g1.2g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g926kcal118.8g37.8g32.4g3.6g
Valittu annoskoko484g463kcal59.4g18.9g16.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna242g232kcal29.7g9.5g8.1g0.9g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790