Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g375g420kcal82.5g5.2g7.5g1.9g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g1388kcal178.4g56.6g48.8g5.6g
Valittu annoskoko726g694kcal89.2g28.3g24.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna363g347kcal44.6g14.2g12.2g1.4g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790