Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g500g560kcal110g7g10g2.5g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1936g1851kcal237.8g75.6g65g7.2g
Valittu annoskoko968g926kcal118.9g37.8g32.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna484g463kcal59.5g18.9g16.3g1.8g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790