Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 29g108kcal0.1g1.5g11.4g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g360g155kcal1.4g14.8g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g901g973kcal175.7g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g2471kcal354.4g32.6g84g0g
Valittu annoskoko1290g1236kcal177.2g16.3g42g0g
Annoskoko puolitettuna645g618kcal88.6g8.2g21g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184