Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 38g143kcal0.1g2g15.2g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g481g207kcal1.9g19.7g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1201g1297kcal234.3g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g3295kcal472.6g43.4g112g0g
Valittu annoskoko1720g1647kcal236.3g21.7g56g0g
Annoskoko puolitettuna860g824kcal118.2g10.9g28g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184