Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 48g179kcal0.1g2.5g19.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g601g258kcal2.4g24.6g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1502g1622kcal292.8g0g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g4119kcal590.6g54.2g140.4g0g
Valittu annoskoko2150g2059kcal295.3g27.1g70.2g0g
Annoskoko puolitettuna1075g1030kcal147.7g13.6g35.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184