Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 10g36kcal0g0.5g3.8g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g120g52kcal0.5g4.9g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g300g324kcal58.6g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g824kcal118.2g10.8g28g0g
Valittu annoskoko430g412kcal59.1g5.4g14g0g
Annoskoko puolitettuna215g206kcal29.6g2.7g7g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184