Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 12g45kcal0g0.6g4.8g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g150g65kcal0.6g6.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g375g405kcal73.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1029kcal147.4g13.4g35.2g0g
Valittu annoskoko537g514kcal73.7g6.7g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna269g257kcal36.9g3.4g8.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184