Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 14g54kcal0g0.8g5.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g180g78kcal0.7g7.4g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g451g487kcal87.8g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1236kcal177g16.4g42g0g
Valittu annoskoko645g618kcal88.5g8.2g21g0g
Annoskoko puolitettuna323g309kcal44.3g4.1g10.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184