Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g400g400kcal80g8.8g44g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Herkkusieni400g60kcal9.2g2.4g2g6g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli200g360kcal13.6g7.6g30g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3340g2895kcal222.8g120.8g245.2g20.2g
Valittu annoskoko1670g1448kcal111.4g60.4g122.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna835g724kcal55.7g30.2g61.3g5.1g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522