Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g600g600kcal120g13.2g66g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Herkkusieni600g90kcal13.8g3.6g3g9g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)600g360kcal6g27g24g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli300g540kcal20.4g11.4g45g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5010g4343kcal334.4g181.2g368g30.2g
Valittu annoskoko2505g2171kcal167.2g90.6g184g15.1g
Annoskoko puolitettuna1253g1086kcal83.6g45.3g92g7.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522