Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g800g800kcal160g17.6g88g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Herkkusieni800g120kcal18.4g4.8g4g12g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)800g480kcal8g36g32g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli400g720kcal27.2g15.2g60g0g
Ruokaöljy keskiarvo 60g530kcal0g0g59.9g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6680g5791kcal445.8g241.6g490.4g40.4g
Valittu annoskoko3340g2895kcal222.9g120.8g245.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna1670g1448kcal111.5g60.4g122.6g10.1g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522