Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g100g100kcal20g2.2g11g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Herkkusieni100g15kcal2.3g0.6g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli50g90kcal3.4g1.9g7.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g724kcal55.8g30.2g61.4g5.2g
Valittu annoskoko418g362kcal27.9g15.1g30.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna209g181kcal14g7.6g15.4g1.3g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522