Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1000g1000kcal200g22g110g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Herkkusieni1000g150kcal23g6g5g15g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1000g600kcal10g45g40g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli500g900kcal34g19g75g0g
Ruokaöljy keskiarvo 75g663kcal0g0g74.9g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8350g7238kcal557.2g302g613g50.4g
Valittu annoskoko4175g3619kcal278.6g151g306.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna2088g1810kcal139.3g75.5g153.3g12.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522