Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1200g1200kcal240g26.4g132g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Herkkusieni1200g180kcal27.6g7.2g6g18g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1200g720kcal12g54g48g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli600g1080kcal40.8g22.8g90g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10020g8686kcal668.6g362.4g735.6g60.6g
Valittu annoskoko5010g4343kcal334.3g181.2g367.8g30.3g
Annoskoko puolitettuna2505g2172kcal167.2g90.6g183.9g15.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522