Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1400g1400kcal280g30.8g154g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Herkkusieni1400g210kcal32.2g8.4g7g21g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1400g840kcal14g63g56g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli700g1260kcal47.6g26.6g105g0g
Ruokaöljy keskiarvo 105g928kcal0g0g104.9g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11690g10134kcal780g422.8g858.2g70.6g
Valittu annoskoko5845g5067kcal390g211.4g429.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna2923g2533kcal195g105.7g214.6g17.7g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522