Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1800g1800kcal360g39.6g198g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Herkkusieni1800g270kcal41.4g10.8g9g27g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1800g1080kcal18g81g72g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli900g1620kcal61.2g34.2g135g0g
Ruokaöljy keskiarvo 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15030g13029kcal1003g543.6g1103.6g90.8g
Valittu annoskoko7515g6514kcal501.5g271.8g551.8g45.4g
Annoskoko puolitettuna3758g3257kcal250.8g135.9g275.9g22.7g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522