Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g2000g2000kcal400g44g220g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Herkkusieni2000g300kcal46g12g10g30g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2000g1200kcal20g90g80g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1000g1800kcal68g38g150g0g
Ruokaöljy keskiarvo 150g1325kcal0g0g149.9g0g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16700g14477kcal1114.4g604g1226.2g101g
Valittu annoskoko8350g7238kcal557.2g302g613.1g50.5g
Annoskoko puolitettuna4175g3619kcal278.6g151g306.6g25.3g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522