Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g642g796kcal28.9g160.4g3.8g6.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g481g621kcal100.1g0g24.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g80g152kcal27.3g1.2g4g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Paprikajauhe 10g31kcal1.4g1.8g1.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g3309kcal320g343.8g67.6g29g
Valittu annoskoko1312g1655kcal160g171.9g33.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna656g827kcal80g86g16.9g7.3g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416