Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g722g895kcal32.5g180.4g4.3g7.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g541g698kcal112.6g0g27.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g90g171kcal30.7g1.4g4.5g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Paprikajauhe 11g35kcal1.6g2g1.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g3723kcal360.2g386.8g75.8g32.4g
Valittu annoskoko1476g1862kcal180.1g193.4g37.9g16.2g
Annoskoko puolitettuna738g931kcal90.1g96.7g19g8.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416