Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g800g992kcal36g200g4.8g8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g600g774kcal124.8g0g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g100g190kcal34g1.5g5g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3272g4127kcal399g428.8g84.2g36.2g
Valittu annoskoko1636g2063kcal199.5g214.4g42.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna818g1032kcal99.8g107.2g21.1g9.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416