Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g802g994kcal36.1g200.5g4.8g8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g602g776kcal125.1g0g30.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g100g191kcal34.1g1.5g5g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g4137kcal400g429.8g84.4g36.2g
Valittu annoskoko1640g2069kcal200g214.9g42.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna820g1034kcal100g107.5g21.1g9.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416