Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g160g199kcal7.2g40.1g1g1.6g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g120g155kcal25g0g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g20g38kcal6.8g0.3g1g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.4g7.7kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g828kcal80g86g16.8g7.2g
Valittu annoskoko328g414kcal40g43g8.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna164g207kcal20g21.5g4.2g1.8g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416