Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g321g398kcal14.4g80.2g1.9g3.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g241g310kcal50g0g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g40g76kcal13.6g0.6g2g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Paprikajauhe 4.8g16kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g1655kcal159.8g172g33.6g14.4g
Valittu annoskoko656g828kcal79.9g86g16.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna328g414kcal40g43g8.4g3.6g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416