Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g481g597kcal21.7g120.3g2.9g4.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g361g466kcal75.1g0g18g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g60g114kcal20.4g0.9g3g0g
Mustapippuri 8.4g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Paprikajauhe 7.2g23kcal1.1g1.3g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g2482kcal240.2g257.8g50.4g21.6g
Valittu annoskoko984g1241kcal120.1g128.9g25.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna492g621kcal60.1g64.5g12.6g5.4g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416