Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Pinaattipakaste 150g113g16kcal2.1g0.5g0.6g1.5g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 150g200kcal12.7g26.4g3g7.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.7g13kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Sipuli kuivattu 2.3g6.1kcal0.2g0.8g0g0.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)105g247kcal21g0.5g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g113g421kcal14.7g79.9g6.5g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g2029kcal123.6g228.4g66.2g45.2g
Valittu annoskoko1017g1014kcal61.8g114.2g33.1g22.6g
Annoskoko puolitettuna509g507kcal30.9g57.1g16.6g11.3g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148