Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Pinaattipakaste 150g188g26kcal3.6g0.8g0.9g2.4g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 250g333kcal21.1g44g5g12.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.2g22kcal1.1g2.8g1.4g0.7g
Sipuli kuivattu 3.8g10kcal0.4g1.3g0.1g1.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)175g411kcal35g0.9g29.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g188g701kcal24.6g133.1g10.9g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g3381kcal206.2g380.4g110.6g75.2g
Valittu annoskoko1695g1691kcal103.1g190.2g55.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna848g845kcal51.6g95.1g27.7g18.8g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148