Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Pinaattipakaste 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g2.9g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 300g399kcal25.3g52.8g6g15g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Sipuli kuivattu 4.5g12kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)210g494kcal42g1g35.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g225g842kcal29.5g159.8g13.1g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g4057kcal247.4g456.4g133g90g
Valittu annoskoko2034g2028kcal123.7g228.2g66.5g45g
Annoskoko puolitettuna1017g1014kcal61.9g114.1g33.3g22.5g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148