Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 525g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Pinaattipakaste 150g263g37kcal5g1.1g1.3g3.4g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 350g466kcal29.5g61.6g7g17.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g8.7g31kcal1.6g3.9g1.9g0.9g
Sipuli kuivattu 5.3g14kcal0.6g1.8g0.1g1.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)245g576kcal49g1.2g41.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g263g982kcal34.4g186.4g15.2g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4746g4734kcal288.8g532.4g154.8g105g
Valittu annoskoko2373g2367kcal144.4g266.2g77.4g52.5g
Annoskoko puolitettuna1187g1183kcal72.2g133.1g38.7g26.3g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148