Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Pinaattipakaste 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 400g532kcal33.8g70.4g8g20g
Juustokumina jeera (), annos 6g10g35kcal1.8g4.4g2.2g1g
Sipuli kuivattu 6g16kcal0.6g2.1g0.1g2.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)280g658kcal56g1.4g47.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g300g1122kcal39.3g213g17.4g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g5409kcal329.8g608.4g177.2g120g
Valittu annoskoko2712g2705kcal164.9g304.2g88.6g60g
Annoskoko puolitettuna1356g1352kcal82.5g152.1g44.3g30g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148