Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 675g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
Pinaattipakaste 150g338g47kcal6.4g1.4g1.7g4.4g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 450g599kcal38g79.2g9g22.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g11g40kcal2g5g2.5g1.2g
Sipuli kuivattu 6.8g18kcal0.7g2.4g0.1g2.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)315g740kcal63g1.6g53.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g338g1262kcal44.2g239.6g19.6g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6102g6086kcal371g684.8g199.2g135.4g
Valittu annoskoko3051g3043kcal185.5g342.4g99.6g67.7g
Annoskoko puolitettuna1526g1522kcal92.8g171.2g49.8g33.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148