Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 750g263kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Pinaattipakaste 150g375g53kcal7.1g1.5g1.9g4.9g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 500g665kcal42.2g88g10g25g
Juustokumina jeera (), annos 6g13g44kcal2.2g5.5g2.8g1.3g
Sipuli kuivattu 7.5g20kcal0.8g2.6g0.1g2.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)350g823kcal70g1.7g59.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g375g1403kcal49.1g266.3g21.8g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6780g6761kcal412g760.4g221.6g150g
Valittu annoskoko3390g3381kcal206g380.2g110.8g75g
Annoskoko puolitettuna1695g1690kcal103g190.1g55.4g37.5g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148