Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Pinaattipakaste 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 100g133kcal8.4g17.6g2g5g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.5g8.8kcal0.4g1.1g0.6g0.3g
Sipuli kuivattu 1.5g4.1kcal0.2g0.5g0g0.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)70g165kcal14g0.3g11.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g75g281kcal9.8g53.3g4.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1352kcal82.2g152g44.4g30g
Valittu annoskoko678g676kcal41.1g76g22.2g15g
Annoskoko puolitettuna339g338kcal20.6g38g11.1g7.5g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148