Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka125g34kcal2.4g5.2g0.2g3g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g312g128kcal4.4g25.3g0.9g0g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g375g94kcal6g15.7g0.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g13g28kcal2.1g2.1g1.1g0.1g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g912kcal102.4g96.8g11.2g6.4g
Valittu annoskoko2330g456kcal51.2g48.4g5.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna1165g228kcal25.6g24.2g2.8g1.6g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167