Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka150g41kcal2.8g6.3g0.3g3.6g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g375g154kcal5.2g30.4g1.1g0g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g450g112kcal7.2g18.9g0.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g15g33kcal2.5g2.5g1.3g0.1g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g1094kcal122.6g116.4g14g7.8g
Valittu annoskoko2796g547kcal61.3g58.2g7g3.9g
Annoskoko puolitettuna1398g274kcal30.7g29.1g3.5g2g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167