Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka175g47kcal3.3g7.3g0.3g4.2g
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g437g179kcal6.1g35.4g1.3g0g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g525g131kcal8.4g22g1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g18g39kcal3g3g1.6g0.1g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6524g1276kcal143.2g135.6g16.2g9g
Valittu annoskoko3262g638kcal71.6g67.8g8.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna1631g319kcal35.8g33.9g4.1g2.3g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167