Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka200g54kcal3.8g8.4g0.4g4.8g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g600g150kcal9.6g25.2g1.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20g44kcal3.4g3.4g1.8g0.1g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7460g1459kcal164g155.2g18.8g10.2g
Valittu annoskoko3730g730kcal82g77.6g9.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna1865g365kcal41g38.8g4.7g2.6g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167