Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka225g61kcal4.3g9.4g0.4g5.4g
Katkarapu 450g308kcal64.9g0g4.9g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g562g231kcal7.9g45.5g1.7g0g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g675g169kcal10.8g28.3g1.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g23g50kcal3.8g3.8g2g0.1g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8388g1641kcal184.2g174.2g20.8g11.4g
Valittu annoskoko4194g820kcal92.1g87.1g10.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna2097g410kcal46.1g43.6g5.2g2.9g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167