Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka25g6.7kcal0.5g1g0g0.6g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g63g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g75g19kcal1.2g3.1g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.5g5.5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g182kcal20.4g19.2g2g1.2g
Valittu annoskoko466g91kcal10.2g9.6g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna233g46kcal5.1g4.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167