Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka250g68kcal4.7g10.5g0.5g6g
Katkarapu 500g342kcal72.2g0g5.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g625g256kcal8.7g50.6g1.9g0g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g750g187kcal12g31.5g1.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g25g55kcal4.2g4.2g2.2g0.1g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g1823kcal204.6g193.8g23.4g12.8g
Valittu annoskoko4660g912kcal102.3g96.9g11.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna2330g456kcal51.2g48.5g5.9g3.2g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167