Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka50g14kcal0.9g2.1g0.1g1.2g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g150g38kcal2.4g6.3g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1864g365kcal40.6g38.6g4.6g2.6g
Valittu annoskoko932g182kcal20.3g19.3g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna466g91kcal10.2g9.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167