Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g700g1000kcal139.9g0g49g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 87g199kcal4.4g15.3g12.3g5.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g157g425kcal28.3g3.1g33.1g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g3331kcal349.6g50.2g189.6g15.2g
Valittu annoskoko1050g1665kcal174.8g25.1g94.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna525g833kcal87.4g12.6g47.4g3.8g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984