Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g899g1286kcal179.9g0g63g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 112g256kcal5.7g19.7g15.8g6.5g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g202g546kcal36.4g4g42.5g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g4282kcal449.8g64.8g243.4g19.4g
Valittu annoskoko1350g2141kcal224.9g32.4g121.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna675g1071kcal112.5g16.2g60.9g4.9g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984