Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g100g143kcal20g0g7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g28kcal0.6g2.2g1.8g0.7g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g23g61kcal4g0.4g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g476kcal49.8g7g27g2g
Valittu annoskoko150g238kcal24.9g3.5g13.5g1g
Annoskoko puolitettuna75g119kcal12.5g1.8g6.8g0.5g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.3g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984