Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g999g1429kcal199.9g0g70g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 125g284kcal6.3g21.9g17.6g7.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g225g607kcal40.5g4.5g47.2g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4758kcal499.8g72g270.4g21.4g
Valittu annoskoko1500g2379kcal249.9g36g135.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna750g1190kcal125g18g67.6g5.4g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984