Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1600g2288kcal320g0g112g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 200g455kcal10.1g35.1g28.2g11.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g360g972kcal64.8g7.2g75.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4803g7618kcal800g115.2g433g34.4g
Valittu annoskoko2402g3809kcal400g57.6g216.5g17.2g
Annoskoko puolitettuna1201g1905kcal200g28.8g108.3g8.6g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984